Over ons

Wie is Bike Drive?

De geschiedenis van Bike Drive

Bike Drive heeft op 1 juni 2013 zijn deuren geopend aan de Kooikersgracht in Leusden. De toen 23-jarige ondernemer Daan Beekman had al jaren de droom om een eigen fietsenwinkel te starten. Leusden was een logische keuze, hij kende het dorp goed en kent de prachtige fietsomgeving. Met veel plezier heeft hij afgelopen jaren zijn winkel en merken uitgebreid. Wat begon met 20 fietsen is nu een winkel met gemiddeld 120 fietsen! Genoeg keuze toch?

 

De liefde voor fietsen was bij Daan al op jonge leeftijd aanwezig. HIj was veel in de schuur van zijn ouders te vinden om te sleutelen aan fietsen, niet alleen zijn eigen fietsen, maar die van de hele straat. Na een aantal jaar bij een fietsenmaker gewerkt te hebben werd het tijd om voor zichzelf te beginnen. Verder is Daan ook veel op de racefiets te vinden, zelfs op vakantie moet de racefiets mee. Is het regenachtig of koud? Dan pakt hij de mountainbike.

Wat doen wij?

Momenteel verkopen wij e-bikes, racefietsen, mountainbikes, stadsfietsen, tourfietsen, kinderfietsen, (elektrische)bakfietsen en tweedehands fietsen. Bij onze webpagina ‘producten’ kunt u de fietsen zien die wij verkopen. Voor de tweedehands fietsen is het handig om even langs te komen in de winkel, de voorraad daarvan wisselt bijna dagelijks.

Verder hebben wij een groot assortiment aan accessoires. We hebben een klein overzicht op onze website maar bent u op zoek naar iets specifieks, schroom niet om te vragen, want vaak hebben wij het gewoon in de winkel, of bestellen het voor u zodat u het de volgende dag heeft. Ook bieden wij de mogelijkheid onze accessoires thuis te laten bezorgen.

Naast de verkoop van fietsen doen wij natuurlijk fietsreparaties, binnen 24 uur is uw fiets weer klaar voor gebruik. Wij raden u wel aan altijd even een afspraak te maken. Ook kunt u bij ons gratis een leenfiets meenemen zodat u geen dag zonder uw fiets zit.

Omdat racefietsen en mountainbikes goed op de persoon moeten worden ingesteld (om blessures te voorkomen) hebben wij een meetsysteem in de winkel. Hierbij wordt er gekeken naar uw lengte(s) en de ideale zithouding voor op de fiets (bike fitting). Zo kunnen wij de fiets perfect voor u afstellen. Natuurlijk hoort bij een nieuwe sportfiets ook de benodigde kleding en accessoires, ook daar draaien wij onze hand niet voor om. Laat u ook daarin adviseren want een startend racefietsers zal minder dure en uitgebreide producten nodig hebben dan een prof.

Specials

- Elke maand hebben wij een maandactie, hou deze goed in de gaten voor leuke aanbiedingen/acties!

- 4 keer per jaar een nieuwsbrief, seizoensgerelateerd!

- Elk jaar minimaal een E-bike opstapdag!

- Vrijblijvende proefritten te maken op elke fiets.

- Bij aankoop van een fiets altijd een gratis servicebeurt en de daarop volgende servicebeurten met korting.

- Service met een Smile!

 

Heeft u verder nog vragen? Kom langs in onze winkel of bel/mail ons!

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang eens per kwartaal speciale aanbiedingen!

Aanmelden

Openingstijden